Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ.Κ.Τ. 2023-2024

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Email: internship@asfa.gr

Τηλέφωνο: 2103897157

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ.Κ.Τ.

Στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο “Πρακτική Άσκηση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024της Α.Σ.Κ.Τ.”, με κωδικό ΟΠΣ 5181164 (ΑΔΑ: 6ΩΝΞ46ΜΤΛΡ-ΧΘΖ), η οποία εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και του Υποέργου (1) με τίτλο “Χρηματοδοτήσεις για την Πρακτική Άσκηση των Τμημάτων της ΑΣΚΤ”, ανακοινώνεται η έναρξη νέου κύκλου Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών/Φοιτητριών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών για το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών (Τ.Ε.Τ.) και το Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης (Τ.Θ.ΙΣ.ΤΕ.), με σκοπό την κάλυψη διακοσίων (200) διαθέσιμων θέσεων και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/νες προπτυχιακοί/ες φοιτητές/τριες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλοντας σχετική αίτηση.

Η Πρακτική Άσκηση μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» υλοποιείται σύμφωνα με τα οριζόμενα στα ισχύοντα Προγράμματα Σπουδών και αποφάσεων των αντίστοιχων Ακαδημαϊκών Τμημάτων της ΑνωτάτηςΣχολής Καλών Τεχνών.

Η Πρακτική Άσκηση είναι τρίμηνης διάρκειας (πλήρους απασχόλησης) και αφορά την περίοδο από την έκδοση της παρούσας πρόσκλησης έως 31/10/2024. Για το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών (Κωδικός Μαθήματος:ΥΕΦ 14-2) υπάρχουν εκατό (100) διαθέσιμες θέσεις και για το Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης (Κωδικός Μαθήματος: ΠΡΑ) υπάρχουν εκατό (100) διαθέσιμες θέσεις.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης καταρτίζονται πίνακες κατάταξης, σύμφωνα πάντα με τις σχετικές αποφάσεις των Ακαδημαϊκών Τμημάτων με τον αριθμό των επιτυχόντων. Σε περίπτωση που οι κατανεμημένες θέσεις δεν καλυφθούν από αιτούντες του ενός εκ των δύο Ακαδημαϊκών Τμημάτων, οι αδιάθετες θέσεις θα καλυφθούν – εφόσον προκύψουν – από τους αιτούντες του άλλου Ακαδημαϊκού Τμήματος. Σε περίπτωση που οι αιτούντες είναι λιγότεροι από τις διαθέσιμες θέσεις, εγκρίνονται όλες οι αιτήσεις αλλά καταρτίζονται πίνακες κατάταξης σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις των Ακαδημαϊκών Τμημάτων.

Διάρκεια υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: 15 ημερολογιακές από την έκδοση της πρόσκλησης και ώρα 23:59 της καταληκτικής ημέρας. Όσες αιτήσεις είναι εκπρόθεσμες θα απορρίπτονται. 

Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στο e-mail pa@asfa.grμε αποκλειστική χρήση ιδρυματικών ηλεκτρονικών διευθύνσεων

Παρακαλούμε, ανατρέξτε στην αντίστοιχη ανάρτηση στο https://www.asfa.gr/anakoinoseis-askt/prokiryxeis/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-praktikis-askisis-tmimaton-a-s-k-t-2 και διαβάστε με προσοχή την πρόσκληση και χρησιμοποιήστε τα αρχεία φόρμας συνεργάτη και αίτησης.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

  .

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ e-mail internship@asfa.gr

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

παρακαλώ όπως ενημερωθείτε ότι το e-mail internship@asfa.gr πλέον λειτουργεί κανονικά.

τα μηνύματα σας να αποστέλλονται σε αυτό και ΜΟΝΟ από το ιδρυματικό σας e-mail (@asfa.gr)

 

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών λειτουργεί ΜΟΝΟ κάθε Δευτέρα από τις 12:00 έως τις 16:00,

με την επικοινωνία να πραγματοποιείται μέσω e-mail αποστέλλοντας μήνυμα στο internship@asfa.gr ή τηλεφωνικώς στο 210-38-97-158.

Εφόσον ο/η αποστολέας είναι ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ/Η το e-mail να φέρει τον τίτλο "ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΠΡΟΣ ΓΠΑ" και στο περιεχόμενο να θέτει το ερώτημα του/ης.

Σημείωση ο όρος ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ/Η παραπέμπει ΜΟΝΟ στον/ην φοιτητή/τρια που συμμετείχε σε Ανακοίνωση Συμμετοχής σε Πρακτική Άσκηση, έχει λάβει Αριθμό Πρωτοκόλλου της Αίτησης του/ης και έχει εγκριθεί το αίτημα τους.

Το ερώτημα σας θα απαντηθεί εντός 48 ωρών

Αν ο αποστολέας του e-mail ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΣ  ο τίτλος του e-mail θα είναι "ΕΡΩΤΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣ ΓΠΑ" και στο περιεχόμενο να αναφέρεται το ονομοατεπώνυμο, ο Αριθμός Μητρώου και το κινητό και φυσικά το ερώτημα.

Το ερώτημα σας θα απαντηθεί εντός 48 ωρών

Εφόσον δεν είναι εφικτό να απαντηθεί το τηλεφώνημα σας αλλά επιθυμείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, παρακαλώ όπως αποστείλετε e-mail με τίτλο "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΠΑ" και περιεχόμενο το κινητό σας.

Εντός 48 ωρών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα λάβετε κλήση από το σταθερό 210 38 97 158. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρήσει και τα δύο τηλέφωνα στο κινητό σας.

 

Γραφείο Πρακτικής Άσκησης

Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών