Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

Πρόσκληση συμμετοχής για τους φοιτητές της Α.Σ.Κ.Τ. στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Art Athina 2018 (20-24 Ιουνίου, Ωδείο Αθηνών)

               

Πρόσκληση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Art Athina 2018

(20-24 Ιουνίου, Ωδείο Αθηνών)

Ο Π.Σ.Α.Τ. σε συνεργασία με το κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος της ArtAthinaγια την περίοδο Φεβρουάριος – Ιούνιος 2018.

Πυρήνας του προγράμματος είναι η συνομιλία ανάμεσα σε φοιτητές Καλών Τεχνών, καλλιτέχνες και εκπροσώπους αιθουσών τέχνης.

Η Art Athina προσκαλεί τους φοιτητές να γνωρίσουν από κοντά τη διαδρομή του έργου τέχνης, από την παραγωγή έως και την έκθεσή του, μέσα από μια ανταλλαγή ιδεών που πληροφορεί, εμπνέει και προετοιμάζει για την επαγγελματική εισαγωγή τους στον χώρο της τέχνης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές της Α.Σ.Κ.Τ. και αποτελείται από δύο ενότητες: επισκέψεις σε αίθουσες τέχνης και σε εργαστήρια καλλιτεχνών που συνεργάζονται με αυτές.Στη συνέχεια οι φοιτητές,υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα δημιουργήσουν μια onlineπλατφόρμα, στην οποία θα μπορούν να ανεβάσουν υλικό που θα συνδέει τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισαν στις συναντήσεις, μέσα από το πρίσμα του προσωπικού τους έργου.Επίσης καλούνται να αποτυπώσουν τις εντυπώσεις τους από τις επισκέψεις και τις συζητήσεις που θα αναπτυχθούν. Η παρουσίαση της πλατφόρμας καθώς και μια ξεχωριστή ομιλία για το εκπαιδευτικόπρόγραμμαθα αποτελέσουν μέρος του παράλληλου προγράμματος της ArtAthina2018.

Toεκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 5 διπλές συναντήσεις την περίοδο Φεβρουάριος-Μάιος 2018 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ο αριθμός των συναντήσεων ενδέχεται να αλλάξει βάσει αριθμού φοιτητών, καλλιτεχνών και αιθουσών τέχνης.

Κάθε κύκλος συναντήσεων ξεκινάει από το εργαστήριο του καλλιτέχνη και ολοκληρώνεται στην αίθουσα τέχνης.Προτεραιότητα θα δοθεί σε αίθουσες τέχνης που ετοιμάζουν έκθεση του καλλιτέχνη που προτείνουν τηδεδομένη περίοδο.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στο πρόγραμμα, παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας με e-mail στο education@art-athina.grέως την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

Στο e-mailθα επιθυμούσαμε τις εξής πληροφορίες:

1.Ονοματεπώνυμο

2.Κατεύθυνση Σπουδών

3.Στοιχεία επικοινωνίας (Τηλέφωνο και email)

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Δάφνη Κουρή, Χριστίνα Νάκου / Επιμέλεια Εκπαιδευτικού Προγράμματος ArtAthina

education@art-athina.gr

www.art-athina.gr

επιστροφή