Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

2ο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

 

 


4 - 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

 
 

 

2ο Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

Προς τους Καθηγητές και τη Γραμματεία,

Το 2017, ιδρύσαμε την ARTWORKS, επιθυμώντας να στηρίξουμε τους νέους έλληνες καλλιτέχνες ώστε να συνεχίσουν να δημιουργούν χωρίς το άγχος της καθημερινότητας –έστω για κάποιο χρονικό διάστημα. Ξεκινήσαμε πέρυσι υποστηρίζοντας 60 καλλιτέχνες (45 εικαστικούς και 15 κινηματογραφιστές) και φέτος συνεχίζουμε με στόχο να στηρίξουμε 80 άτομα (45 εικαστικούς, 20 κινηματογραφιστές, 10 χορευτές/χορογράφους και 5 επιμελητές εικαστικών εκθέσεων).

Όσοι επιλεχθούν φέτος (ARTWORKS Fellows) θα λάβουν χρηματικό βραβείο 8.000 ευρώ, ενώ παράλληλα και για 8 μήνες, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε όλες τις δράσεις που θα διοργανώσει η ARTWORKS (σεμινάρια, workshops, masterclasses από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, ομιλίες καλλιτεχνών, θεωρητικών και άλλων), που στόχο έχουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων, να καλλιεργήσουν τον δημιουργικό διάλογο και να ενισχύσουν την προοπτική συνεργασιών.

Περιμένουμε με χαρά να λάβουμε τις αιτήσεις των υποψηφίων. Ευελπιστούμε ότι και φέτος πολλοί καλλιτέχνες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και στην επιθυμία μας να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της καλλιτεχνικής κοινότητας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές τους σπουδές και δεν θα πρέπει να έχουν φοιτητική ιδιότητα κατά τη διάρκεια του προγράμματος (εξαιρούνται διδακτορικοί φοιτητές).

Η ARTWORKS είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και ιδρύθηκε το 2017 με ιδρυτική και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου εδώ  (μαζί με το λογότυπό μας σε αρχείο για χρήση web) και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα την προώθησή του στους αποφοίτους της σχολής και τους συνεργάτες σας καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με εκτίμηση,

Η ιδρυτική ομάδα της ARTWORKS

 

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 

Copyright © 2019 ARTWORKS, All rights reserved.


Our mailing address is:
contact@art-works.gr


 

 
 
 
επιστροφή