Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ της ΑΔΜΗΕ σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΣΚΤ

 

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Πατησίων 42, 106 82 Αθήνα

Τηλ.: 210.3897 159 career@asfa.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Η ΑΔΜΗΕ ΑΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΣΚΤ
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό
με θέμα: «Διασυνδέοντας την Ελλάδα»

 

για  φοιτητές που έχουν συμπληρώσει και το τέταρτο έτος φοίτησής τους

στην ΑΣΚΤ ή φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων της ΑΣΚΤ,

καθώς και για αποφοίτους της ΑΣΚΤ

(οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από την 1/1/ 2014 και έπειτα)

 

 

ΗεταιρίαΑΔΜΗΕ Α.Ε., θέλοντας να αναδείξει την σύγχρονη ελληνική  τέχνη και να στηρίξει τους νέους δημιουργούς, διοργανώνει εικαστικό διαγωνισμό με σκοπό την αναπαραγωγή των τριών βραβευθέντων έργων (γλυπτά έργα),  τα οποία θα δίδονται από την ΑΔΜΗΕ ως εταιρικό δώρο σε επιλεγμένους επισκέπτες, εκπροσώπους εταιριών κ.ά.

 

Επιτροπή απαρτιζόμενη από μέλη ΔΕΠ της ΑΣΚΤ και της εταιρίας ΑΔΜΗΕ Α.Ε . θα επιλέξει τρία έργα τα οποία θα βραβευθούν με 3.000€, 2.000€  και1.000€,. Τα τρία προαναφερθέντα έργα θα περιέλθουν στην ιδιοκτησία του ΑΔΜΗΕ, ενώ τα υπόλοιπα θα επιστραφούν στους δημιουργούς. Οι συμμετέχοντες με την κατάθεση του έργου τους υπογράφουν συμφωνητικό με τον ΑΔΜΗΕ.

 

Tα κατατιθέμενα έργα (γλυπτική - μέγιστης διάστασης ως 12 x 18 εκ.) θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να μπορούν να αναπαραχθούν με μέγιστο κόστος τα 50€ το ένα.

 

Θα πραγματοποιηθεί έκθεση όλων των έργων και θα ακολουθήσει    εκδήλωση με βράβευση  των 3  τριών εκ αυτών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά το πέρας του διαγωνισμού και όχι μετά την 31η Ιανουαρίου.

 

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να καταθέσει ένα (1) έργο στο Γραφείο Επιστατών στην οδό Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233, Αθήνα,  ως την Δευτέρα 16  Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00.

 

Οι συμμετέχοντες με την κατάθεση του έργου τους θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση (πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την αίτηση)  στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου.

  • Μία αίτηση θα πρέπει να συνοδεύει το έργου (εσωτερικά της συσκευασίας)  
  • Η δεύτερη αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί στο career@asfa.gr
  • Στη συσκευασία του έργου, καθώς και πίσω από το έργο θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του διαγωνιζόμενου.

 

Οι συμμετέχοντες με την κατάθεση του έργου τους θα πρέπει να υπογράψουν Ιδιωτικό Συμφωνητικό που θα τους παρέχεται.

 

Για το θέμα του διαγωνισμού ακολουθεί υλικό προς ενημέρωσή σας:

 

ΑΔΜΗΕ - Κατευθύνσεις για τη δημιουργία εταιρικού δώρου

 

Προφίλ της εταιρείας

 

  • Η ΑΔΜΗΕ ΑΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας Υπερυψηλής Τάσης (400 kV) και Υψηλής Τάσης (150 kV) της Ελλάδας. 
  •   Ο ΑΔΜΗΕ διαχειρίζεται επίσης τα υποβρύχια καλώδια που συνδέουν με την ηπειρωτική χώρα τα μεγάλα νησιά του Ιονίου (Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά), καθώς και μεγάλα νησιά των Κυκλάδων (Άνδρος , Σύρος, Τήνος, Πάρος, Μύκονος).
  • Η εταιρεία ήταν αρχικά μέρος της ΔΕΗ. Έγινε λειτουργικά ανεξάρτητη και απέκτησε δική της εταιρική ταυτότητα το 2012. Τον Ιούνιο του 2017 ολοκληρώθηκε ο ιδιοκτησιακός διαχωρισμός της από τη ΔΕΗ. Βασικός της μέτοχος είναι πλέον το Ελληνικό Δημόσιο (με ποσοστό 51%), στρατηγικός εταίρος η μεγάλη κινεζική εταιρεία StateGridCorporationofChina(με ποσοστό 24%) και έχει εισαχθεί και στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών

 

Βασική αποστολή του ΑΔΜΗΕ

Η βασική αποστολή του ΑΔΜΗΕ είναι να εφοδιάζει τη χώρα με ηλεκτρική ενέργεια με ασφάλεια, αποδοτικότητα και αξιοπιστία,  διασφαλίζοντας για όλους το βασικό κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος  με τον πιο οικονομικό τρόπο και με σεβασμό στο περιβάλλον. 

 

Στόχοι εταιρικού δώρου

  • Η Διοίκηση του ΑΔΜΗΕ επιθυμεί τη δημιουργία εταιρικού δώρου υψηλής αισθητικής, με στόχο την ανάδειξη της εταιρικής ταυτότητας της εταιρίας αλλά και του «συνθήματός» της που είναι «Διασυνδέοντας την Ελλάδα».
  • Θα πρέπει να αντανακλά το μέγεθος, το κύρος, τη μοναδικότητα και την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας
  • Θα πρέπει να αντανακλά το όραμά της που είναι η διασύνδεση όλης της χώρας και τον εφοδιασμό της με ηλεκτρική ενέργεια
  • Να αντικατοπτρίζει την ισχύ της εταιρείας, αλλά και την ευαισθησία της στα περιβαλλοντικά θέματα και το σεβασμό της στον άνθρωπο

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ΑΔΜΗΕ μπoρείτε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του ΑΔΜΗΕ (http://www.admie.gr)  και μέσα από τα ακόλουθα βίντεο:

 

 

Συνημμένα βίντεο

http://www.admie.gr/i-etaireia/binteo/etairiko-binteo/#c1252 (εταιρικό βίντεο)

http://www.admie.gr/i-etaireia/binteo/egkainia-tis-a-fasis-tis-diasyndesis-ton-kykladon/#c1204  (βίντεο για την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων)

https://we.tl/t-N2fDy9qDXF (βίντεο με εναερίτες)

 

https://we.tl/t-xQTtEdfwrF  (βίντεο με ιστορίες εργαζομένων του ΑΔΜΗΕ από τις οποίες προκύπτουν με εύληπτο και κατανοητό τρόπο οι βασικές λειτουργίες της εταιρίας και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση)

επιστροφή