Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
Ελληνικά
English
Αυξήστε το μέγεθος του κειμένου Μειώστε το μέγεθος του κειμένου Επαναφορά προεπιλεγμένου μεγέθους
ΕγγραφήΕίσοδος
ΔΑΣΤΑ

  

 

 

 

  

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ σε συνεργασία με το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΣΚΤ / Λήξη προθεσμίας 16 Δεκεμβρίου 2013 (07/10/2013)

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Πατησίων 42, 106 82 Αθήνα

Τηλ.  210.3897 159

career@asfa.gr

 

 

    

 

 

Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2013 / Αρ. πρ. 1243

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 
Το επιστημονικό πρόγραμμα PERSEUS

Policy –Oriented marine Environmental research in the Southern European Seas

που συντονίζεται από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
σε συνεργασία με το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΣΚΤ

προκηρύσσει Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό για

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΥΣ και ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ των έξι τελευταίων χρόνωντης ΑΣΚΤ

με θέμα « Της θάλασσας εικόνες» και στόχο την ευαισθητοποίηση

για τη διατήρηση  καθαρών θαλασσών στην Νότια Ευρώπη.

 

 

Ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να καταθέσει 1 έργο στο Γραφείο Επιστατών στην Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233, Αθήνα, ως την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 2:00.

 

Η μέγιστη διάσταση των έργων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα δύο (2 x2) μέτρα. Τα έργα θα πρέπει να είναι έτοιμα για ανάρτηση (κορνίζες, μηχανισμοί ανάρτησης κ.ά.).

 

Οι συμμετέχοντες με την κατάθεση του έργου τους θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση (πατήστε εδώ για την αίτηση)  στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου.

 

  1. Μία αίτηση θα πρέπει να είναι επικολλημένη στο πίσω μέρος του έργου

 

  1. Η δεύτερη αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί στο elenakar@asfa.gr

 

  1. Στη συσκευασία του έργου θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του διαγωνιζόμενου.

 

Επιτροπή Αξιολόγησης θα αποτελείται από τους  δύο φορείς (μέλη ΔΕΠ της ΑΣΚΤ και εκπροσώπους του PERSEUS)  θα επιλέξει τρία έργα, τα οποία θα βραβευθούν με 3.000€, 2.000€ και 1.000€. και θα συνοδεύονται με ένα ωκεανογραφικό ταξίδι στα πλαίσια των ερευνητικών αποστολών του PERSEUS.

 

Τα βραβευμένα έργα θα περιέλθουν στην ιδιοκτησία του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε   τα οποία το Πρόγραμμα PERSEUS  θα παρουσιάσει στις εκδηλώσεις του και κυρίως στο τελικό του συνέδριο στις  Βρυξέλες. Τα υπόλοιπα έργα θα επιστραφούν στους δημιουργούς τους.

 

Τα έργα θα παρουσιαστούν σε έκθεση τον Ιανουάριο του 2014. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν κατά τη διάρκεια του επιστημονικού συνεδρίου του PERSEUS  και η διάρκεια της αναμένεται να είναι 15-20 μέρες. Κατά τη διάρκεια του επιστημονικού συνεδρίου του PERSEUSθα γίνει και η απονομή.

 

Όλα τα έργα θα φωτογραφηθούν και θα αποτυπωθούν ηλεκτρονικά έτσι ώστε να μπορούν να παρουσιαστούν σε διάφορες εκδηλώσεις του PERSEUS και στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του. Τα έργα θα αποτυπωθούν είτε σε έντυπο κατάλογο είτε σε ηλεκτρονικό.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ | Πατησίων 42, 108 82, Αθήνα | 210.3897159 | career@asfa.gr|www.dasta.asfa.gr

 

PERSEUS FP7 Collaborative Project  www.perseus-net.eu

επιστροφή
Όσες ανακοινώσεις δεν φέρουν το λογότυπο του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΣΚΤ, έχουν συνταχθεί από τον αντίστοιχο Φορέα, ο οποίος φέρει και την αποκλειστική ευθύνη του περιεχομένου τους. Το Γραφείο Διασύνδεσης φροντίζει μόνο για την αναδημοσίευσή τους.